Magyar Dal Napja 2015 Április

2015.04.28 16:07

Kollégistáink sikeres szereplése a Magyar Dal Napján

 

Második alkalommal adott otthont a Szerencsi Kulturális Központ a Magyar Dal Napja elnevezésű versenynek. A kollégisták számára kiírt megmérettetésen idén két diákunk indult: a már tavaly is szép sikert elért Urbán Dóra, és újoncként Koós Kamilla. A lányok saját maguk választották ki versenydalaikat. Dóri a Hooligans együttes Legyen valami című számát, míg Kamilla egy lírai dalt, Tóth Gabi Jöjj még című slágerét adta elő.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A több hétig tartó szorgalmas felkészülés után április 16-án utaztunk Szerencsre, a versenyre. Mindkét lány izgatottan várta a fellépést. A produkciók sorát Kamilla nyitotta meg. A zsűri megdicsérte különleges, fedett hangját és biztatta, hogy folytassa tovább bátran az énektanulást.

Dórinál kiemelték, hogy nagyon nehéz műfajt választott, amikor egy rockszámmal állt színpadra, de örömmel fogadták, hogy szerencsi zenekar dalát énekelte. A közönség is lelkes tapssal jutalmazta mindkettőjüket.

Az esélyek latolgatására kevés idő maradt, a zsűri egyhamar meghozta döntését. Fáradozásainkat siker koronázta: Kamilla és Dóri is különdíjban részesültek, amihez szívből gratulálunk és további sok sikert kívánunk!